2013. november 12., kedd

Légy trendi állatmintás ruhákban is!

Ezek a ruhadarabok a divatos öltözködés alapját képzik már évtizedek óta. Vannak azonban bizonyos szabályok, amelyeket be kell tartanod ahhoz, hogy egyszerre lehess vonzó és nőies.Az első fontos szabály, hogy egyszerre csak egy mintát viselj magadon. Előfordulhat, hogy színében passzol egymáshoz a leopárd-és a tigrisminta, azonban ha ezt egyszerre viseled nagyon kaotikussá válik az aznapi outfit-ed. Ha kevered a mintákat, akkor kellemetlen helyzetekbe kerülhetsz, mert aki rád néz nem fogja tudni, hogy hova nézzen. Egy mintával is fel tudod hívni magadra a figyelmet!

A második szabály: fő a mértékletesség! Ha sikerül megállapodnod egyféle minta mellett,   akkor sem szabad tetőtől talpig beburkolnod magad azzal, hacsak nem szeretnéd, hogy azt higgyék, hogy egy halloween -bulira készülsz. Válassz ki egy szoknyát, vagy egy blúzt és maximum még egy kisebb kiegészítőt, ami állatmintás a többi ruhadarab pedig legyen egyszerű, visszafogott színű! A legkézenfekvőbb megoldás, ha feketével kombinálod az állatmintákat. Nincs még egy szín, amely ennyire kiemelné és nőiessé varázsolná a megjelenésedet. Ha bolondulsz a mintákért, mindenképpen be kell szerezned egy fekete nadrágot, szoknyát és egy blúzt. Sőt! Akkor vagy a legszerencsésebb, ha sikerül olyan ruhákat találnod, amely egyszerre fekete és állatmintás. 


Ha imádod az állatmintákat, az azt jelenti, hogy bevállalós vagy és szereted, ha a figyelem feléd irányul. Ez pedig olyan szabadságot ad, ami megengedi, hogy kísérletezz. Persze, vannak szabályok, de az nem jelenti, hogy feltétlenül tartanod kell magad hozzájuk. Van az a mondás, hogy a kivétel erősíti a szabályt! Legyél Te az a bizonyos kivétel. Ha találsz egy szimpatikus darabot és az elképesztően jól áll neked, ne habozz, vedd meg! Szerencsés esetben tisztában vagy a tested előnyös és kevésbé előnyös részeivel. Egy állatmintás ruhadarab rendkívül figyelemfelkeltő, ezért olyan helyen viseld, amire szeretnéd a figyelmet irányítani. Ha kicsit szélesebb a csípőd, akkor inkáb a felsőtestedre húzd az állatmintás ruhát, ha az alsó tested előnyösebb, akkor pedig természetesen oda.

Megmagyarázhatatlan miért, mégis a vintage smink passzol a legjobban ezekhez a ruhákhoz. Mindenképpen szerezz be fekete szemceruzát, vörös rúzst, pirosítót és púdert. Ha félsz a fekete szemceruza öregítő hatásától, akkor nyugodtan válassz lágyabb színt, mondjuk barnát. Nem csak a fő testrészeidre csempészheted be a mintákat. Az üzletekben számos hajgumi, csat, pánt és kendő lapul, amik csak arra vágynak, hogy a hajadba tűzd őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése